Διαμαρτύρονται οι καταστηματάρχες στο Καπάνι για τον αποκλεισμό τους από το εργοτάξιο του μετρό

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν οι καταστηματάρχες της κεντρικής αγοράς του Καπάνι μετά το κλείσιμο της διόδου μέσα από το εργοτάξιο του μετρό που συνδέει την οδό Βενιζέλου με την οδό Σολωμού.
Ο πρόεδρος των επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Νικολόπουλος κάνει λόγο για ακατανόητη ενέργεια και γι απαράδεκτη συμπεριφορά ομάδας επαγγελματιών της Βενιζέλου που ζήτησαν το κλείσιμο της διόδου, ενέργεια που θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στα μαγαζιά των επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι κάνουν  λόγο για σοβαρό πλήγμα, καθώς πλέον οι πεζοί καλούνται να κάνουν το γύρο των έργων για να προσεγγίσουν την αγορά Καπάνι.
Οι καταστηματάρχες τονίζουν ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουν βιοποριστικό πρόβλημα, καθώς ο αποκλεισμός της Εγνατίας, της Βενιζέλου, αλλά και αυτής της διόδου μέσα από το εργοτάξιο, θα πλήξει κατά πολύ τη δουλειά τους.  
Ήδη ομάδα καταστηματαρχών της περιοχής συγκέντρωσε υπογραφές διαμαρτυρίας προκειμένου να τις αποστείλουν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ενώ επιδιώκουν και συνάντηση με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Νίκο Ταχιάο.