Δύο συγκεντρώσεις αύριο στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Δρακόντεια μέτρα θα ληφθούν και φέτος από την αστυνομία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου πριν από 10 χρόνια. Αύριο στη Θεσσαλονίκη έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, εκ των οποίων η πρώτη στις 12.00 το μεσημέρι στην Καμάρα και η δεύτερη επίσης στην Καμάρα στις 5.00 το απόγευμα.
Λόγω των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων για αρκετές ώρες το κέντρο της πόλης θα είναι αύριο απροσπέλαστο. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

  • Από τις 11.00 το πρωί θα γίνουν διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας σε: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία ΧΑΝΘ, Καρόλου Ντηλ, Βασιλέως Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες. 
  • Επίσης, από τις 5.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και έως τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και σε τμήματα των εξής οδών: Εθνικής Αμύνης, Εγνατίας, Γρηγορίου Λαμπράκη, Αγίου Δημητρίου, Γ´Σεπτεμβρίου, Ολυμπιάδος, Αρμενοπούλου, Βασιλέως Ηρακλείου και Πανεπιστημίου.