Εγκαινιάστηκε το 5ο Νηπιαγωγείο Σίνδου

To 5ο Νηπιαγωγείο Σίνδου εγκαινίασαν σήμερα ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σίνδου Δημήτρη Γκαμανή. Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Αντιδήμαρχος Δ. Καμανάς, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Ελ. Μπαλογιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρ. Ζάχος, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Μαγνησίας Σ. Καραπαύλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Σίνδου Ν. Αρβανιτίδης, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, γονείς και τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου.  
Ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος ευχαρίστησε τις Υπηρεσίες του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο, τους Αντιδημάρχους αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την υποστήριξη στο έργο του Δήμου Δέλτα. Επίσης, ευχαρίστησε γονείς και εκπαιδευτικούς διότι, όπως είπε, «μόνο μαζί μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας». Τέλος, αναφέρθηκε στο έργο που κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή στον τομέα της σχολικής στέγης, όπου παρά το γεγονός ότι εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν κονδύλια και διαδικασίες, ο Δήμος Δέλτα παραδίδει σχολεία στις τοπικές κοινωνίες. «Εκτός από το 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Μαγνησίας που εγκαινιάσαμε χθες και το 5ο Νηπιαγωγείο Σίνδου που εγκαινιάζουμε σήμερα, πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μαγνησίας. Πέρσι ολοκληρώσαμε και δώσαμε σε λειτουργία το 4ο Γυμνάσιο Εχεδώρου στη Νέα Μαγνησία, ενώ το Λύκειο Διαβατών είναι σε διαδικασία ανέγερσης, όπως και ο Παιδικός Σταθμός Σίνδου που σύντομα θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία» τόνισε ο κ. Φωτόπουλος. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά την ανάδοχο εταιρία «Βάιος Κυρίτσης & Σία ΕΠΕ» για την εξαιρετική συνεργασία που είχε με το Δήμο Δέλτα στην ανέγερση των δύο νηπιαγωγείων (στη Ν. Μαγνησία και στη Σίνδο) καθώς και για τη συνέπεια του στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.  
Από την πλευρά της, η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Κλειώ Σταυρίδου ευχαρίστησε το Δήμο για τη συνεργασία, τις εκπαιδευτικούς, του γονείς αλλά και όσους συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του Νηπιαγωγείου.