Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου

Ολοκληρώνεται σταδιακά η πλήρης ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση του κεντρικού οδικού άξονα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου, από τις 7 π.μ. έως τις 4 μ.μ. θα εκτελεσθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης της οδού στο τμήμα της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (πλατεία Ειρήνης, Ρολόι) μέχρι το ύψος της οδού Παναγή Τσαλδάρη στη Νεάπολη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διακοπεί στο τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Παν. Τσαλδάρη. Επιπλέον, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Π. Τσαλδάρη και τους γύρω δρόμους της περιοχής.
Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο ρεύμα πορείας από την οδό Αμασείας προς την λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμασείας μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλικράτειας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ωστόσο, τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους με τη βοήθεια των σημαιοφόρων που θα βρίσκονται κατά μήκος της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.