Νέος τουριστικός χάρτης για τη Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δημιούργησε χάρτη με τα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος που θα διανέμεται στους επισκέπτες της πόλης από τα ξενοδοχεία. Ο χάρτης «Thessaloniki roadplan and sights» (είναι στην Αγγλική γλώσσα και σε διαστάσεις Α3) συμπεριλαμβάνει συνολικά 49 σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (μνημεία Unesco, μουσεία, μνημεία των νεωτέρων χρόνων, αξιοθέατα αλλά και νοσοκομεία, πάρκινγκ, σταθμούς και αθλητικά στάδια στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης).
Στην άλλη του όψη παρουσιάζονται τα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Βεργίνα, Δίον, Πέλλα, Όλυμπος, Στάγειρα, Αμφίπολη, Αλιστράτη, Έδεσσα, Πετράλωνα κ.ά.) με τα οποία συνδέεται οδικά η Θεσσαλονίκη και προσφέρονται για κοντινές τουριστικές διαδρομές.
Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των επισκεπτών της πόλης μας.
Τα ξενοδοχεία μπορούν να προμηθεύονται τους νέους χάρτες από τα γραφεία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (Εγνατία 154, τηλ. 2310279282) καθώς και τα στοιχεία με τα οποία μπορούν να συνδέσουν το www.thessaloniki.travel, το επίσημο portal της Θεσσαλονίκης με τις ιστοσελίδες τους .
Το www.thessaloniki.travel παρουσιάζει την τουριστική Θεσσαλονίκη σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά, Κινέζικα και Γερμανικά).