Ο καιρός σήμερα

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη καθώς σε αρκετές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, λίγες νεφώσεις οι οποίες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Μακεδονία, Θράκη  
Καιρός: Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στη Θράκη βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Θεσσαλονίκη 
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
 
Αττική 
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.