Οι σπουδαστές των Εργαστηρίων Πολιτιστικής Γειτονιάς εκθέτουν τα έργα τους

Αξιόλογα έργα αγιογραφίας, αγγειοπλαστικής και φωτογραφίας, εμπνευσμένα από το μεράκι και το ταλέντο τους, παρουσίασαν χθες το απόγευμα οι σπουδαστές των εργαστηρίων της Πολιτιστικής Γειτονιάς του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Η έκθεση, που λειτουργεί στο Μουσείο Προσφύγων, άνοιξε τις πύλες της για το κοινό με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης ενός ακόμη επιτυχημένου κύκλου σπουδών.
Το δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη εκπροσώπησε η πρόεδρος της Δ.Ε. Συκεών, και υπεύθυνη λειτουργίας της Πολιτιστικής Γειτονιάς, Ειρήνη Καγιαμπίνη, η οποία μετέφερε «τις θερμές ευχές και τα συγχαρητήρια του δημάρχου προς τους σπουδαστές και τους δασκάλους τους για τις εξαιρετικές εικαστικές δημιουργίες», που φιλοτέχνησαν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής τους.
Όπως σημείωσε η κα. Καγιαμπίνη, τα εργαστήρια της Πολιτιστικής Γειτονιάς με την υποστήριξη του δημάρχου θα συνεχίσουν να παράγουν πολιτισμό και να προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτου ηλικίας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες φίλοι της ζωγραφικής, της φωτογραφίας και της αγγειοπλαστικής και μέλη των οικογενειών των  σπουδαστών των διαφόρων τμημάτων. Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακή μουσική από τους μαθητές των εργαστηρίων μουσικών οργάνων του δήμου
Η έκθεση θα λειτουργεί έως και αύριο, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.