Συγκρότηση διαπαραταξιακής στο δήμο Θεσσαλονίκης ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου

Διαπαραταξιακή σύσκεψη ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου 2019, στις 13.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Α’ 1, 1ος όροφος).
Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί από πλευράς του Δήμου Θεσσαλονίκης οι εκπρόσωποι των κομματικών συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Θέμα της σύσκεψης θα είναι η κατανομή και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο.
Ακολούθως, την ίδια ημέρα και στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η 15η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη:
-Συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για την τήρηση κανόνων δεοντολογίας κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου του Ιουλίου 2019.
-Κατανομή των θέσεων προβολής που διαθέτει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους.