Όλα τα αποσπάσματα

Πρωτεύουσες καρτέλες

TV100
Τα Λόγια της πόλης
Σε λειτουργία από σήμερα ο Σταθμός Διοδίων στο Ωραιόκαστρο
Ρεπορτάζ: Γιώργος Ροδάκογλου.
Τα Λόγια της πόλης
Στο 90% η συμμόρφωση των Θεσσαλονικέων στον Αντικαπνιστικό Νόμο
Ο Δημήτρης Δαγκλής εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης σε θέματα δημοτικής αστυνομίας αναφέρθηκε στους ελέγχους που έχουν γίνει τους τελευταίους δυο μήνες στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη κατ' εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων αλλά και της παράνομης στάθμευσης. Ο ίδιος ανακοίνωσε επικείμενες αλλαγές στον  κανονισμό λειτουργίας του συστήματος στάθμευσης στο Ε' δημοτικό διαμέρισμα.
Ένα Βιβλίο Ένα Ταξίδι
Συνεντεύξεις στη 16η Δ.Ε.Β.Θ.- trailer
Ο Χρήστος Γιανναράς, καθηγητής Φιλοσοφίας, μιλά στον Στέλιο Λουκά για το βιβλίο του. Ο Δημήτρης Κόκορης, αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ, μιλά για το Νίκο Καζαντζάκη και ο ψυχαναλυτής Ιωάννης Βαρτζόπουλος για την ψυχαναλυτική προσέγγιση του Ελληνικού Εμφυλίου. Ακόμη ο Νικόλας Ανδρικόπουλος μιλά για τη ζωγραφική στο Παιδικό βιβλίο. Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 21:00 και σε επανάληψη Σάββατο 23/11 στις 14:00 στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Ανοικτό μάθημα από το ΑΠΘ: Εκδήλωση για το Brexit
“Το ελληνικό Σύνταγμα άντεξε υπό συνθήκες κρίσης”, σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν συντονιστής σε δημόσια συζήτηση που οργανώθηκε στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών μαθημάτων Συνταγματικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα τις συνταγματικές και πολιτικές διαστάσεις καθώς και τις επιπτώσεις του Brexit για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη χώρα μας.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Διαμαρτυρία Αστυνομικών για τις μετακινήσεις του Προσωπικού λόγω Μεταναστευτικού
Παράσταση διαμαρτυρίας για τις διαρκείς μετακινήσεις προσωπικού, λόγω του μεταναστευτικού-προσφυγικού, πραγματοποίησαν αστυνομικοί μπροστά από το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ζητώντας ενίσχυση της υπηρεσίας λόγω αυξημένων αναγκών. Οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τις πολυήμερες αποσπάσεις τους σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, λόγω του μεταναστευτικού και καταγγέλλουν το φαινόμενο τοποθετήσεων νέων αστυνομικών σε γραφεία και όχι σε επιχειρησιακές μονάδες.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Έρχονται έλεγχοι και βαριά Πρόστιμα για το κάπνισμα σε Δημόσιους χώρους
Τσουχτερά πρόστιμα περιμένουν τους καπνιστές, με ένα ευρύ πλαίσιο μέτρων που έρχεται, προκειμένου να κοπεί το τσιγάρο από τους δημόσιους χώρους και τα καταστήματα. Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και αφορά στον αντικαπνιστικό νόμο, προβλέπει πρόστιμα από 100 ως και 10.000 ευρώ, αλλά και αφαίρεση της άδειας του καταστήματος όπου καταγράφονται επανειλημμένα κρούσματα από “θεριακλήδες”.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Εισαγγελική παραγγελία για Aυτόφωρο για όσους οδηγούν επικίνδυνα στην Περιφερειακή οδό
Στη σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία θα οδηγούνται όσοι πατούν υπερβολικά το γκάζι ή κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή άλλων οδηγών, αλλά και των ίδιων. Πρόκειται για εισαγγελική εντολή προς την Τροχαία, η οποία καλείται τώρα να εφαρμόσει εντατικούς ελέγχους, συλλαμβάνοντας τους παραβάτες οδηγούς.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Ποιά πρόστιμα προβλέπει ο νέος ΚΟΚ
Ελαφρύτερες διοικητικές κυρώσεις, αλλά και αυξομειώσεις στα προβλεπόμενα πρόστιμα, με εξαίρεση τις σοβαρές παραβάσεις, προβλέπει ο νέος αναθεωρημένος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα, εξετάζεται η απαλοιφή εξοντωτικών κυρώσεων, όπως η διά βίου αφαίρεση της άδειας οδήγησης σε περίπτωση υποτροπής στην ίδια παράβαση.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Απόστολος Βεσυρόπουλος στο Thessaloniki Tax Forum
Στο τέλος Νοεμβρίου θα προσδιοριστεί το ακριβές ύψος του υπερπλεονάσματος που θα μοιράσει για το 2019 η κυβέρνηση με τη μορφή κοινωνικού μερίσματος, ανέφερε στη Δημοτική Τηλεόραση ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, διευκρινίζοντας πως όποιο ποσό προκύψει θα κατευθυνθεί στη στήριξη των κοινωνικά αδύναμων. Νωρίτερα, από το βήμα του 11ου Thessaloniki Tax Forum, που οργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, ο κ.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Αντιδράσεις για το σήμα στα Μακεδονικά προϊόντα
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Βόρεια Μακεδονία η παρουσίαση του νέου εμπορικού σήματος για τα μακεδονικά προϊόντα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, με τον Ζόραν Ζάεφ να δηλώνει τη δυσαρέσκειά του και να υποστηρίζει ότι η Διεθνής Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, τη σύσταση της οποίας προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, θα είναι αυτή που θα επιλύσει το θέμα των εμπορικών σημάτων.
  •  
  • 1 από 1044
  • >>