Όλα τα αποσπάσματα

Πρωτεύουσες καρτέλες

TV100
Τα Λόγια της πόλης
Το αρχαίο Υδραγωγείο που ξεδιψούσε τη Θεσσαλονίκη
Ρεπορτάζ: Γιώργος Ροδάκογλου
Τα Λόγια της πόλης
Η αυθεντική προκήρυξη της Επανάστασης στη Μολδοβλαχία στα "Λόγια της πόλης"
Καλεσμένος: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ (Συνταγματάρχης ε.α, Ιστορικός ερευνητής)
Τα Λόγια της πόλης
Ο παλαιότερος Ιερός Ναός της Θεσσαλονίκης είναι ...
Ρεπορτάζ: Γιώργος Ροδάκογλου
Τα Λόγια της πόλης
4 χάλκινα μετάλλια για τους Αρχιμάγειρες της Β.Ε. στους Ολυμπιακούς αγώνες Μαγειρικής
Καλεσμένος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ (Αντιπρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Βόρειας Ελλάδας)
Τα Λόγια της πόλης
Απαισιόδοξος δηλώνει ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ στο θέμα του ΟΑΣΘ
Τηλεφωνική επικοινωνία: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΟΛΗΣ (Πρ. ΚΤΕΛ Ν. Θεσ/νικης)
Στη Γη της Μακεδονίας
Παναγία Χαλκέων - trailer
Η εκπομπή "Στη Γη της Μακεδονίας" αναδεικνύει τα βυζαντινά Μνημεία της Θεσσαλονίκης. -Παναγία Χαλκέων, ο υπέρλαμπρος ναός που χτίστηκε το 1028 και αποτελεί για τη Θεσσαλονίκη, εναν σπουδαίο θησαυρό! Οι σπάνιες τοιχογραφίες του, ο μαρμάρινος του διάκοσμος, ο τρούλος με την Ανάληψη, οι επιγραφές που αποκαλύπτουν. -Η Παναγία Χαλκέων στα καρτ ποστάλ και τις φωτογραφίες. -Στον Στέλιο Λουκά μιλούν αρχαιολόγοι, συλλέκτες και συγγραφείς. Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 22:00 και σε επανάληψη Κυριακή 23/02 στις 14:00 στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Έρευνα-Επιστρέφουν τα ακίνητα στις μακροχρόνιες μισθώσεις
“Φωτιά” έχουν πάρει οι τιμές των ενοικίων στη Θεσσαλονίκη. Πάνω από οκτώ στους δέκα δημότες πολίτες δηλώνουν πως τα ενοίκια των διαμερισμάτων έχουν αυξηθεί σε υψηλά επίπεδα, ενώ και οι μεσίτες παραδέχονται ότι, συγκριτικά με την περίοδο της κρίσης, η άνοδος είναι τουλάχιστον 30%. Καλύτερη καταγράφεται η εικόνα σε σχέση με τις τιμές αγοραπωλησίας ακινήτων, οι οποίες εκτιμάται πως έχουν αυξηθεί σε ποσοστό περίπου 10%, ενώ φαίνεται να ξεφουσκώνει και το φαινόμενο του Air BNB, με πολλά ακίνητα να επιστρέφουν στις μακροχρόνιες μισθώσεις.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Τσικνοπέμπτη στη Θεσσαλονίκη
Ψητοπωλεία, ταβέρνες και όχι μόνο στο κέντρο της πόλης είχαν ανάψει, λοιπόν, τα κάρβουνα από νωρίς, ψήνοντας κρεατικά, σύμφωνα με το έθιμο της Τσικνοπέμπτης και κερνώντας πελάτες και περαστικούς. Από νωρίς το μεσημέρι η κάμερα της TV100 βρέθηκε ανάμεσα στον κόσμο, που θέλησε να το “τσικνίσει” και φέτος. Ρεπορτάζ: Παρή Γεωργίου, Κατερίνα Δήμου Κάμερα: Γιώργος Σαράντος Μιλούν: Κόσμος
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Detrop, Boutique και Artozyma ανοίγουν τις πύλες τους
Ένα γευστικό τριήμερο θα απολαύσουμε στη Θεσσαλονίκη από το ερχόμενο Σάββατο έως τη Δευτέρα με τις εκθέσεις Detrop Boutique και Artozyma να τρέχουν παράλληλα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως. Επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, ζαχαροπλάστες και αρτοποιοί από όλη την Ελλάδα δίνουν δυναμικό «παρών» με τα προϊόντα τους στη διοργάνωση. Περισσότεροι από 350 εκθέτες από 16 χώρες συμμετέχουν στις εκθέσεις Detrop Boutique και Artozyma, τις οποίες αναμένεται να επισκεφτούν 230 εμπορικοί επισκέπτες.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Από τη Θεσσαλονίκη στον Όλυμπο μέσω Βέροιας
Με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσω εναλλακτικών μορφών βιώσιμου τουρισμού, ο δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Μed Pearls. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν άλλες πέντε μεσογειακές χώρες και προβλέπει τη δημιουργία μιας διαδρομής που θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, θα περνά από τη Βέροια και θα καταλήγει στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στον Όλυμπο. Σε ειδική ημερίδα σήμερα στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.
  •  
  • 1 από 1112
  • >>